8. marraskuuta 2010

Milla's & Henna's Halloween Parteeh!


Eipä ollukkaa sit aikaa aiemmi pistää previewii, ku oli hirveetä häslinkiä niitte Halloween partyjen järkkäilyssä. Jäi mun laittautuminenki aika viime tippaan, ku leipominen, siivoominen ja koristelu vei odotettua enemmän aikaa.
Tänä vuonna mun asu oli zombie-Lady Gaga -vaikutteinen. Hiuksia en halunnu pistää nutturalle, niiku siinä Lady Gagan Telephone-videossa olis ollu, ja asuakin jouduin modailemaan, etten ois aivan hirveen siveetön. Vähän säätöö mut joo. Vieraat oli pukeutunu tosi makeesti ja oli ilahduttavaa nähä, et melkee kaikki oli pukeutunu jollain tapaa. Vieraita bileisiin saapui lähemmäks 30, joskaan kaikki ei ollu täällä tietenkään samaan aikaan. Alla pieni kuva pläjäys asujen kirjosta.



Yhtä yhteiskuvaa kaikista ei kaikista valitettavasti ole, kun ei tajuttu ottaa yhtään. Omat kuvien otot jäi muutenkin vähäiseksi, kun kameran muistikortti oli kateissa.

Yllä on kuvaa juomapelistä, mitä innostuttiin pelaa. Meneillää siinä on vesiputous, joka oli aika petollista noin isolla porukalla :D

Loppuyöstä kämppä oli aika nätissä kunnossa, kun tekoverta oli eksynyt sohville ja verhoihinkin ja mm. Noora innostu suklaakermavaahosta niin, että päätyi kuorruttamaan meiän mattoakin.

Yöllä ennenku suurin osa vieraista oli lähteny, katottiin viimiseks kauhuleffoja, joista ite jätin toisen väliin. Pääsin sentään nauttimaan kauhuleffojen helmestä, Bad Biologystä. Joo, siis paskempaa leffaa saa etsiä, en kyllä suosittele :--D !!

Loppuun vielä kuvaa Terminaattorista vauhdissa!
Hasta la Vista, Baby!



2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Kyllä oli muutes hyvät kemut *w* ♥

Anonyymi kirjoitti...

päivitä jo lisää portto >:(

Lähetä kommentti